Uutiset

Etnoteam Finland suomalaisomistukseen

26.04.2011

Lehdistötiedote 26.4.2011

Suomen johtava käyttökokemuksen asiantuntijayritys Etnoteam Finland Oy siirtyy suomalaisomistukseen. Etnoteamin johto ja henkilöstö ovat ostaneet yhtiön koko osakekannan italialaiselta Value Teamilta.

Etnoteam suosii Reilun kaupan tuotteita

06.02.2011

Etnoteam Finlandissa niin asiakkaat kuin työntekijät nauttivat päivittäin mm. Reilun kaupan kahvista ja teestä. Reilun kaupan sertifiointijärjestelmä on luotu parantamaan kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä.

Joulukampanjamme verkkokaupoille käynnistyy tänään

01.11.2010

Etnoteamin Joulukampanja käynnistyy tänään. Kampanjassa tarjoamme verkkokaupoille erittäin nopean ja edullisen käytettävyystutkimuksen. Sen avulla voidaan varmistaa tehokas ja miellyttävä käyttökokemus kaupan asiakkaille ja saada heidän joulumielensä säilymään ostoprosessin eri vaiheissa.

Nuoret lääkärit tyytymättömiä potilastietojärjestelmiin

01.11.2010

Nuorten lääkäreiden mielestä nykyisin käytössä olevat potilastietojärjestelmät eivät vastaa käytännön työn tarpeisiin. Järjestelmät ovat hyödyllisiä työkaluja, mutta niiden käytettävyyteen toivotaan pikaista parannusta.

Etnoteam Slush 2010 -tapahtumassa

29.10.2010

Etnoteamin konsultit Taina Martikainen ja Markku Myllylahti osallistuivat Slush 2010 -tapahtumaan. Tapahtuma on startup-yrityksille suunnattu tapahtuma, jossa aloittelevat yritykset hakevat tukea ideansa lanseeraamista ja kehittämistä varten.

Etnoteam mukana valkoisen kepin päivässä

15.10.2010

Etnoteamin konsultti Veikko Savijoki osallistui valkoisen kepin päivän keskusteluun YLE:n Lahden radiossa.
"));