Etnoteam Finland suomalaisomistukseen

26.04.2011

Lehdistötiedote 26.4.2011

Suomen johtava käyttökokemuksen asiantuntijayritys Etnoteam Finland Oy siirtyy suomalaisomistukseen. Etnoteamin johto ja henkilöstö ovat ostaneet yhtiön koko osakekannan italialaiselta Value Teamilta.

Uudet omistajat lähtevät innolla rakentamaan liiketoimintaa. He näkevät alan kehityksessä suuren kasvupotentiaalin ja uskovat Etnoteamin tulevaisuuden olevan valoisa. Etnoteam keskittyy entistä tiukemmin kehittämään uusia, alan peruspalveluita täydentäviä palveluitaan.

Etnoteam Finlandin toimitusjohtaja Simo Säteen mukaan erinomaisella käyttökokemuksella on yhä vahvempi rooli menestyvien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä: ”Yritysten johtotasolla aletaan ymmärtää tuotteen käyttökokemuksen oleellinen merkitys kannattavan liiketoiminnan kehittämisessä. Lisäksi sosiaalisen median mukanaan tuoma nopea viidakkorumpu on osaltaan nostanut kuluttajatuotteiden ja –palveluiden käyttökokemuksen uuteen arvoon ostopäätösten muodostumisessa.”

Kuluttajatuotteiden ohella Etnoteamin käytettävyys- ja suunnitteluosaamisen kysyntä on kasvanut monilla toimialoilla kuten palvelumuotoilussa ja julkisen sektorin parissa.

Etnoteam jatkaa yhteistyön rakentamista Etnoteamin omaa tarjoomaa täydentävien kumppanien kanssa Suomessa sekä maailmanlaajuisen yhteistyöverkoston laajentamista.  Verkostomme toimii tällä hetkellä yli kolmessakymmenessä maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2010 Etnoteam Finland palveli tyytyväisiä asiakkaitaan viidessä eri maanosassa.

Tärkeänä osana kansainvälistä yhteistyötä Etnoteam Finland on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Value Teamin kanssa. ”Uudenlainen sopimus mahdollistaa molemminpuolisen yhteistyön jatkumisen sekä Etnoteamille mahdollisuuden toimia kansainvälisesti myös Value Teamin laajan verkoston kautta”, sanoo Value Teamin kansainvälisistä toiminnoista vastaava Mauro Giorgi. Value Teamin kannalta järjestely on osa keskittymistä yrityksen ydinliiketoimintaan.

Lisätiedustelut:

Simo Säde, Toimitusjohtaja, Etnoteam Finland Oy, 020 766 9626,

Mauro Giorgi, Senior Vice President, International Operations Manager, Value Team,

Etnoteam Finland Oy on käyttökokemukseen ja käytettävyyteen erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys on alan johtavia yrityksiä Suomessa ja palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti. Vuonna 2001 perustettu Etnoteam Finland työllistää runsaat 20 kokenutta, monialaisesti koulutettua asiantuntijaa.

Value Team S.p.A. on kansainvälinen IT-konsultointi ja –palveluyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Milanossa. Value Teamilla on toimistoja Italian lisäksi eri Euroopan, Latinalaisen Amerikan ja Aasian maissa. Sen palveluksessa työskentelee noin 2 600 asiantuntijaa. Yrityksen vahvimmat toimialat ovat finanssi-, vakuutus-, telekommunikaatio- ja media-ala.

www.www.etnoteam.fi

http://www.valueteam.com/english/index.asp

Kommentit (0)

Ole ensimmäinen kommentoija!




"));